Eind 2017 heeft het oude wagenhuis van de boerderij een indrukwekkende metamorfose ondergaan. De gehele schuur met zijn graanzolder is hierbij verbouwd tot vier prachtige boerderijlodges.

Bij de realisatie van de vier lodges is rekening gehouden met de oorspronkelijke functie van de boerderij. Er is gebouwd met respect voor het verleden, wat u goed terug ziet in materialen, kleurgebruik en de smaakvolle inrichting. Niet voor niets mochten wij ons in 2017 trotse winnaar noemen van de zogenaamde “Zeeuwse Erftrofee”.

Op de begane grond van dit vakantiehuis bevindt zich de woonkamer met gezellige zithoek, eethoek en open keuken. Leuk detail is de eettafel welke is gemaakt van originele onderdelen van de vroegere graanmachine. Nu kunt u hieraan genieten van lange avonden tafelen met het hele gezin. De moderne keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien.
Dit comfortabele appartement is geschikt voor gezinnen tot 4 personen. De woning telt twee slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Hier is tevens ook de badkamer met inloopdouche en een separaat toilet. De gehele benedenverdieping is voorzien van comfortabele vloerverwarming waardoor het hier ook in de wintermaanden heerlijk vertoeven is.
Op de bovenverdieping, een prachtige vide, bevindt zich de masterbedroom. Vanaf deze slaapkamer kijkt u niet alleen uit op het woongedeelte van de woning, maar dankzij de grote raampartijen ook op de prachtige omliggende landerijen.
Door de openslaande deuren in de woonkamer staat deze in direct contact met de overdekte veranda en de aansluitende tuin met grote zonneweide.
Op de ruime parkeerplaats van het boerenerf kunt u uw auto parkeren. Uw fiets kunt u veilig neerzetten in de overdekte stalling.

Twee van onze lodges zijn toegankelijk voor huisdieren. De andere 2 zijn dit niet en zijn  daarom gemarkeerd als allergie-vriendelijk. Heeft u een allergie? Wij maken uw verblijf graag zo aangenaam mogelijk en verzoeken u dan ook vriendelijk dit bij boeken aan ons door te geven.


Deze woningen worden niet aan groepen jongeren verhuurd.
Reserveringsformulier.html
ReserverenReserveringsformulier.html