Buitengewoon verblijven

Een prachtig stukje gerestaureerde geschiedenis

Een weldaad voor wie los wilt komen van alle drukte, maar niet in wilt leveren op luxe en comfort.

Overnachten op deze monumentale boerderij is een ervaring op zich. Hier kunt u optimaal genieten van alle rust en ruimte op het Zeeuwse platteland, dichtbij de uitgestrekte stranden.

Midden in het zeeuwse landschap

Het gebied rondom Noordwelle is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. Het polderlandschap biedt u jaarrond een prachtig decor, waarbij ieder seizoen zo haar charmes heeft. De prachtig uitgestrekte Noordzeekust met zijn brede schone stranden is in Zeeland nooit ver weg!

Onze gasten aan het woord

 • Bianca

  juni 2021

  Twee weken genoten in de prachtige en zeer goed gestylde boerderij loft.
  Uitmuntend schoon, alles aanwezig hetgeen je verblijf verrijkt
  Zeer sympathieke gastheer en gastvrouw en de lieve hond niet te vergeten
  Rustgevend uitzicht, ‘savonds prachtig verlicht
  De omgeving verleent zich heel goed voor mooie fiets- en wandeltochten
  Strand bezoek en gezellige strandtenten.

 • fam. van de Velde

  3 september – 7 september 2018

  Ons verblijf in Hofstede Welland was gaaf. De lodges waren prachtig en we hebben er een super week gehad. Amanda en Peter zijn vriendelijke en gastvrije mensen. Deze lodges zijn zeker aan te bevelen in het mooie Zeeland.

 • Maartje

  28 juni  – 30 juni 2018

  Al een paar jaar komen we op de Hofstede logeren tijdens ons jaarlijkse uitje naar Concert at Sea, maar voorheen altijd in een chalet . Dat was al goed vertoeven op deze heerlijke en gastvrije plek. Dit jaar in een van de nieuwe lodges mogen verblijven. Onvoorstelbaar mooi! Prachtig afgewerkt en ingericht met oog voor detail en volop luxe. De fantastische veranda en tuin erbij, een plaatje. Echt een aanrader voor een heerlijk lang of kort verblijf in het mooie Zeeland. Wij komen heel graag volgend jaar weer terug! 

 • Bart

  25 februari – 28 februari 2019

  Heerlijke dagen gehad in de voormalig wagenschuur van Peter & Amanda die is omgebouwd en opgedeeld is in vier luxe appartementen. De karakteristieke woonruimte ademt met al het hout nog de sfeer uit van vroeger. De afwerking is werkelijk netjes en luxe volbracht. De woonruimte en de keuken zijn van alle gemakken voorzien (oven, magnetron, koffiezetapparaat en al het keukengerei voor de maaltijd). Het verblijf in het rustige Noordwelle bied je de gelegenheid om helemaal tot rust te komen. Ca. 5 min. naar het strand (auto) of een stevige wandeling van een half uur.

 • Marjolein

  28 april – 1 mei 2019

  Wat een feest om hier een paar dagen te verblijven! Mooie omgeving, dicht bij stranden en een heerlijke accommodatie!