Skip to main content

Eropuit met kinderen

In Zeeland zijn er volop attracties die u kunt bezoeken of activiteiten die u kunt ondernemen met de kinderen.
Van een bezoekje aan een indoorspeeltuin tot een bezoekje aan een Tropical Zoo. Voor Jong en oud valt er genoeg te zien en te beleven. Hieronder geven wij u enkele suggesties.

Deltapark Neeltje Jans

Is het themapark voor alle leeftijden. Leer alles over de deltawerken, de ramp van 1953, zeedieren en leef je uit in het waterpark of ontspan even heerlijk tijdens de rondvaart over de Oosterschelde.

Klimbos Zeeuwse helden in Westenschouwen

Een gezellig, spannend en actief dagje uit voor het hele gezin. Ervaar het bos eens op een hele andere manier. Er zijn verschillende parcours voor jong en oud en zowel voor beginnende als voor gevorderde klimmers.

Berkenhof Tropical Zoo

Kwadendamme

In de mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt een hoop te zien en te beleven. Maak je klaar voor bijzondere ontmoetingen met reptielen en insecten. Ook is er een kidsjungle met buitenspeelbos en een dino expo. (Tip neem wel even schone kleren en een handdoek mee.) Dit uitje is al jaren op rij gekroond tot de leukste attractie van Zeeland!

Five Star Farm

Kamperland

Leer spelenderwijs het platteland kennen in de binnen- en buitenspeeltuin op de speelboerderij. Ook kun je er het vee bekijken, pony’s aaien en je mag er zelfs een ritje maken.

Omnium

Goes

Een hele dag naar het zwembad en op ontdekking in het tropisch bos. Leuk voor de hele familie!

Manege Grol

Renesse

Wat is er mooier dan in de vakantie genieten van een buitenrit, te paard, door de domeinen, het bos of langs het strand van Schouwen. Voor de kleintjes is er de mogelijkheid om op een Shetland-pony te rijden.

Passagiersschip de Onrust

Burghsluis

Ontdek per boot de verrassende schoonheid van Nationaal Park de Oosterschelde. Misschien zie je tijdens de tocht wel zeehonden en bruinvissen!

Nog meer leuke dagactiviteiten kunt u vinden op