Skip to main content

Buitengewoon verblijven

Over ons

Wij, Peter & Amanda Hoogenboom, heten u van harte welkom op Hofstede Welland!

Als u van rust en ruimte houdt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of nu kiest voor een verblijf in één van onze BoerderijLofts, Lodges of chalet, buitengewoon verblijven staat centraal! Wij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige opzet van ons bedrijf.

Dit zorgt ervoor dat u bij ons écht tot rust kunt komen en optimaal kunt genieten! Persoonlijke aandacht, voor u als gast, in een ongedwongen sfeer. Wij vertellen u graag meer over onze heerlijke plek en wat de prachtige omgeving allemaal te bieden heeft.

Hofstede Welland, trotse winnaar van de Zeeuwse Erftrofee 2017

Peter & Amanda Hoogenboom
In november 2017 hebben wij, uit handen van de Boerderijenstichting Zeeland, de Zeeuwse erftrofee in ontvangst mogen nemen. Wij hebben deze prijs gekregen voor onze inzet voor het behoud van een stukje cultureel erfgoed en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Een kroon op ons werk!

Geschiedenis

Hofstede Welland kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13de eeuw. De huidige boerderij stamt echter uit de 16e eeuw en is waarschijnlijk gebouwd op de fundamenten van dit kasteel.
De heren van Welland waren tot in de 19e eeuw eigenaar. In 1819 betrekt de familie Hoogenboom de boerderij en is sindsdien al 5 generaties familiebezit.